Özel Röportaj

Bloomberg HT'de yayınlanan ekranların beğenilen haber programı Özel Röportaj, 12 Şubat 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Özel Röportaj programını saat 15:00'te Bloomberg HT'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Bloomberg HT kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Londra temaslarında alınan sonuçlardan memnun mu? Kur Korumalı Mevduat Hesabı uygulamasında hedefe ulaşıldı mı? Yastık altındaki altın birikimleri ekonomiye nasıl kazandırılacak? Hükümetin ekonomiye ilişkin yeni enstrümanları neler olacak? Barış Esen ve Zeliha Saraç soruyor, Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati Habertürk TV-Bloomberg HT ortak yayınında yanıtlıyor.

Özel Röportaj, Bloomberg HT'de yayınlanan ve 12 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 14:00'te başlayan Piyasa Hattı isimli programdan sonra saat 15:00'te başlayacak.

Özel Röportaj programının yayını, 16:00'da yayınlanan Finans Merkezi isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

12 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 15:00'te Bloomberg HT'de hangi program yayınlanacak?

Özel Röportaj haber programı yayını başlayacaktır.