Otoyol Cehennemi Özel

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Otoyol Cehennemi Özel, 18 Mart 2024 Pazartesi günü ekrana geliyor. Otoyol Cehennemi Özel programını saat 15:15'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kötü hava koşulları Norveç'in kötü şöhretli yollarını vurduğunda, kurtarma ekipleri dağ geçitlerinden geçen hayati ticaret yollarını açmak için 7/24 çalışır. Otoyol Cehennemi'nin bu en iyi bölümlerinde kurtarma ekipleri, sürücüleri güvende, yolları da açık tutmak için ellerinden geleni yaparken kasırga şiddetinde rüzgarlar, kara buz, sıfırın altında sıcaklıklar ve kar fırtınalarıyla karşı karşıya kalıyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Otoyol Cehennemi Özel, National Geographic'de yayınlanan ve 18 Mart 2024 Pazartesi günü saat 13:25'te başlayan Araba S.O.S. isimli programdan sonra saat 15:15'te başlayacak.

Otoyol Cehennemi Özel programının yayını, 16:10'da yayınlanan Sular Çekilince isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

18 Mart 2024 Pazartesi günü saat 15:15'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Otoyol Cehennemi Özel yaşam programı yayını başlayacaktır.