Öteki Oğul

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Öteki Oğul, 24 Nisan 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Öteki Oğul programını saat 12:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Anadolu'da bir kasabada yaşayan ve kocasını yıllar önce yitiren Asiye, tek oğluyla birlikte yaşamaktadır. Bir gün hayatının gayesi olan oğlu bir iş kazasında ölür. Asiye'nin dünyası yıkılır ve kendini öldürmeye karar verir. Tam intihar edeceği sırada kapı zili çalar. Postacı bir mektup getirmiştir. Mektup ölen kocasından gelmektedir. Kocası 15 yıl önce, geleceğe mektup yazma kampanyasına katılmış, 15 yıl sonra teslim edilmek üzere karısına bir mektup yazmıştır. Ölen kocası mektupta; bir oğulları daha olduğunu. Asiye yıllar öncesini hatırlar. Çocukları ikiz doğmuştur fakat kocası, ikizlerden birinin öldüğünü söylemiş ve ağır borçlarından kurtulmak için öteki oğlunu varlıklı bir adama satmıştır. Bütün gerçekleri öğrenen Asiye için bir umut belirmiştir.

Öteki Oğul, Kanal 7'de yayınlanan ve 24 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 10:00'da başlayan Sevmişim Vermiyorlar isimli programdan sonra saat 12:00'de başlayacak.

Öteki Oğul programının yayını, 13:45'te yayınlanan Tatlı Bela isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

24 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 12:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Öteki Oğul filmi yayını başlayacaktır.