Ortak Gelecek

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen haber programı Ortak Gelecek, 10 Ağustos 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Ortak Gelecek programını saat 15:30'da NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çevremizde neler oluyor, doğayı yeterince koruyabiliyor muyuz? Gıdadan biyolojik çeşitliğe, doğal kaynaklardan yenilenebilir enerjiye kadar her alanda daha verimli ve sürdürülebilir bir gelecek için neler yapılabilir? Çevre sorunlarına katkı sağlayacak haberler, Zehra Küçük’un sunduğu Ortak Gelecek’te ele alınıyor. Bu hafta uzmanlar kadınların güçlendirilmesi odağında kadın girişimciliğini mercek altına alıyor. Sürdürülebilir kalkınmanın ve büyümenin sağlanabilmesi için kadın girişimciliği, kadınların aktif olarak iş hayatında yer alması neden önemli ve bu konuda neler yapılabilir konusunda uzmanlar ipuçları paylaşıyor.

Ortak Gelecek, NTV'de yayınlanan ve 10 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 15:20'de başlayan Spor isimli programdan sonra saat 15:30'da başlayacak.

Ortak Gelecek programının yayını, 16:00'da yayınlanan Günün İçinden isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

10 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 15:30'da NTV'de hangi program yayınlanacak?

Ortak Gelecek haber programı yayını başlayacaktır.