Organize İşler

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Organize İşler, 3 Eylül 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Organize İşler programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Süpermen Samet, bir gün Asım Noyan'la tanışır. Asım, işinin ehli, usta çırak eğitiminden mezun, prensip sahibi bir dolandırıcıdır. Yusuf Ziya Ocak, hem sosyolog hem de yazardır. Nuran Ocak ise üniversitede fizik profesörüdür. Üniversiteli Umut da çiftin biricik kızlarıdır. Duralmaz Kardeşler ise bambaşka dünyanın insanlarıdır. Sayko Tugay, Pepe Silvio, Suskun Üzeyir, Teneke Mahalleli İzzet Ayna, gizli kumarhane sahibi Altındiş Selahattin ve daha birçok kanun dışı şahsiyet vardır İstanbul'un organize işlerinde. Herkes bazen kurtarılmaya muhtaç, bazen kurtarıcıdır. Kimin kimi kurtardığının, kimin kimden arakladığının tam belli olmadığı İstanbul'da tüm işler organizedir. Hal böyle olunca, koskoca Süpermen bile İstanbul'da görevini layıkiyle yerine getiremez ve üstelik dayak bile yer.

Organize İşler, Star TV'de yayınlanan ve 3 Eylül 2021 Cuma günü saat 18:30'da başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Organize İşler programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

3 Eylül 2021 Cuma günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Organize İşler filmi yayını başlayacaktır.