Ömer

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ömer, 27 Şubat 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Ömer programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gamze kalbinin kapılarını sonunda Ömer’e açar. Fakat artık her şey için çok geç olduğunun bilincinde olan Ömer, hasretini çektiği bu kelimelerin Gamze’nin dudaklarından dökülmesini acıyla izler. Ömer çırpınan kalbinin sesine rağmen Süreyya’ya verdiği söze sadık kalır. Hem terk edilmenin acısıyla hem de maddi sorunlarla boğuşan Nisa, kardeşi Ömer’e ve Gamze’ye en zor anlarında yardım etmekten geri durmaz. Ömer’i zor durumda bıraktığını öğrenen Gamze, hatasını telafi etmeye çalışır. Her şeye rağmen doğru olanı yapmaya çabalayan Ömer’in karşısında ise bu defa Tahir vardır.

Ömer, Star TV'de yayınlanan ve 27 Şubat 2023 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan Toprak ile Fidan isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Ömer programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

27 Şubat 2023 Pazartesi günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Ömer dizisi yayını başlayacaktır.