Olağanüstü Hurda Arabalar

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Olağanüstü Hurda Arabalar, 19 Kasım 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Olağanüstü Hurda Arabalar programını saat 06:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Boyzone grubunun üyesi ve aynı zamanda profesyonel drift sürücüsü olan Shane Lynch’in önderliğindeki iki amatör ekibin süper araba yapmaları için sadece 4 günleri var! Baş mühendis Ralph Hosier’in uzman rehberliğindeki takımların denemeleri ve ödevleri sayesinde mükemmelliğe ulaşmanın en kadar zor olduğuna tanık oluyoruz.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Olağanüstü Hurda Arabalar, National Geographic'de yayınlanan ve 19 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 04:30'da başlayan Nazilerin Mega Yapıları isimli programdan sonra saat 06:00'da başlayacak.

Olağanüstü Hurda Arabalar programının yayını, 08:15'te yayınlanan Ahmak Bilimi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

19 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 06:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Olağanüstü Hurda Arabalar yaşam programı yayını başlayacaktır.