O Ses Türkiye Yılbaşı Özel

TV8'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel, 8 Ocak 2023 Pazar günü ekrana geliyor. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programını saat 13:30'da TV8'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TV8 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Jüri üyeleri Seda Sayan, Murat Boz, Ebru Gündeş ve Yıldız Tilbe ile yılbaşı akşamında izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor. Sahnede bu kez yarışmacılar değil birbirinden ünlü isimler olacak! Aslıhan Malbora- Aytaç Şaşmaz, Alina Boz, Talat Bulut, Bestemsu Özdemir, Büşra Pekin, Kadir Doğulu- Neslihan Doğulu, Şafak Sezer, Danla Biliç- Cemalcan Canseven ve daha bir çok isim sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söyleyecekler. Ayrıca Edis ve Köfn biribirinden güzel şarkıları ile izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel, TV8'de yayınlanan ve 8 Ocak 2023 Pazar günü saat 10:00'da başlayan Bir Zamanlar Batı isimli programdan sonra saat 13:30'da başlayacak.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının yayını, 15:45'te yayınlanan Sıfırıncı Gün isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

8 Ocak 2023 Pazar günü saat 13:30'da TV8'de hangi program yayınlanacak?

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel eğlence programı yayını başlayacaktır.