O Kız

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi O Kız, 21 Eylül 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. O Kız programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zeynep, binlerce genç kız gibi sosyal medya fenomeni olup, yaşadığı fakir hayattan kurtulmanın hayallerini kurar. Ama o, bunun için çabalarken bir yandan da babasına annelik yapmaktadır. Çünkü 45 yaşındaki babası Kadir, 5 yaşında bir çocuğun duygusuna ve zekasına sahiptir. Zeynep’in hayalleri büyüktür ve parasızlıktan kurtulmak istemektedir. Yaşamak istediği hayatı yaşayan sosyetik fenomen Ozan’ın ise her hafta evine temizlikçi olarak gitmektedir. Zeynep bir gün o evde iş kadını Sitare ile tanışır. Sitare ise onlarca sosyal medya fenomenini yönlendiren menajerlik ajansının sahibi tam bir patroniçedir. Ve Ozan’ın gizli sevgilisi.

O Kız, Kanal D'de yayınlanan ve 21 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

O Kız programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

21 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

O Kız dizisi yayını başlayacaktır.