Nürnberg’teki Naziler: Kayıp Dosyalar

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Nürnberg’teki Naziler: Kayıp Dosyalar, 7 Mayıs 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Nürnberg’teki Naziler: Kayıp Dosyalar programını saat 16:10'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Daha önce hiç duyulmamış mahkeme kayıtları, II. Dünya Savaşı ve Nazi’lerin iç işleyişi hakkında şok edici yeni ayrıntıları ortaya koyuyor. Hermann Goering, Wilhelm Keitel, Albert Speer ve Rudolf Hess gibi Hitler'in suçlu yandaşlarının ve onlara karşı cesurca tanıklık eden kurbanların ve tanıkların seslerine kulak veriyoruz.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Nürnberg’teki Naziler: Kayıp Dosyalar, National Geographic'de yayınlanan ve 7 Mayıs 2023 Pazar günü saat 12:30'da başlayan Sular Çekilince isimli programdan sonra saat 16:10'da başlayacak.

Nürnberg’teki Naziler: Kayıp Dosyalar programının yayını, 17:35'te yayınlanan Ahmak Bilimi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

7 Mayıs 2023 Pazar günü saat 16:10'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Nürnberg’teki Naziler: Kayıp Dosyalar yaşam programı yayını başlayacaktır.