Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden, 20 Haziran 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Süper kötü Shredder hapishaneden kaçar ve iki mutant bilimadamı Bebop ve Rocksteady'le güçlerini birleştirerek dünyayı ele geçirmek üzere bir plan yapar. Şimdi kahramanlarımız; Michelangelo, Donatello, Leonardo ve Raphael, güzel April O'Neil ve hokey maskeli yeni takım arkadaşları Casey Jones'la bir araya gelerek, kötü adamlara karşı savaşa hazırlanmalı ve şimdiye kadar karşılaştıkları en büyük düşmanları Krang'le yüzleşmeye hazır olmalıdır.

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden, TRT 1'de yayınlanan ve 20 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 19:55'te başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden programının yayını, 22:25'te yayınlanan Yarının Sınırında isimli film başlayana kadar devam edecek.

20 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden filmi yayını başlayacaktır.