Neredesin Öğretmenim

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Neredesin Öğretmenim, 7 Ağustos 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Neredesin Öğretmenim programını saat 12:50'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Selim, köylerinde bulunan okulun harabe durumda olması dolayısıyla çok istediği halde eğitimine devam edememektedir. Fakat küçük çocuğun her gün harabe binaya giderek kendi başına bir şeyler öğrenme çabasını fark eden köy muhtarı ve imamı okulun faaliyete geçmesi için gerekli makamlara müracaatta bulunurlar. Yapılan girişimler sonuç bulur, okul faaliyete açılır ve Ayşe Öğretmen ilk görevine atanır. Ayşe Öğretmen görev yapacağı köye geldiğinde okulun harabe durumunu görerek tedirgin olur fakat köy halkının da desteğiyle kısa sürede okul eğitime hazır hale gelir. Ayşe öğretmen, Selim ve diğer öğrencilerin kısa süre içindeki öğrenme azmi karşısında kendisini işine adar.

Neredesin Öğretmenim, Kanal 7'de yayınlanan ve 7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 10:50'de başlayan Vali isimli programdan sonra saat 12:50'de başlayacak.

Neredesin Öğretmenim programının yayını, 14:40'ta yayınlanan Dünyayı Geziyorum isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 12:50'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Neredesin Öğretmenim filmi yayını başlayacaktır.