Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir, 3 Temmuz 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programını saat 08:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yıpranan saçlar için “Muzlu maske” ve gençleşmeye yardımcı “Çikolata maskesi” nasıl yapılır? Ev yapımı doğal maske tarifleri ve merak edilen soruları Cilt Uzmanı ve kimyager Şems Arslan anlatıyor. Sesiyle, sevilen besteleriyle, sosyal sorumluluk projeleriyle gönüllere taht kuran Türk Halk Müziği Sanatçısı Abdurrahman Delen konuk oluyor. Bölgesel incelme uygulamaları nelerdir? Kimlere yapılabilir? Tüm merak edilenleri Medikal Estetik Hekimi Uzman Dr. Cem Akman yanıtlıyor.

Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir, Star TV'de yayınlanan ve 3 Temmuz 2022 Pazar günü saat 07:00'de başlayan İki Aile isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programının yayını, 09:15'te yayınlanan Çizgi Film Kuşağı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

3 Temmuz 2022 Pazar günü saat 08:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programı yayını başlayacaktır.