Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir, 26 Haziran 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programını saat 08:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tok tutmaya yardımcı kavunlu vişneli içecek, bağırsak çalıştırmaya yardımcı bamya ve hem lezzetli hem hafif kabak böreği tariflerini ayrıca göbek yağları için önerileri İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya anlatıyor. Gelinlik, nişanlık, bindallı yaz tasarımları nasıl olacak? Hangi model ve kumaşlar ön planda yer alacak? Başarılı olmanın sırlarını İş İnsanı ve Moda Tasarımcısı Suna Özdemir anlatıyor. Botoks uygulamasına dair tüm merak edilenleri Medikal Estetik Hekimi Uzman Dr. Cem Akman anlatıyor.

Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir, Star TV'de yayınlanan ve 26 Haziran 2022 Pazar günü saat 06:15'te başlayan İki Aile isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programının yayını, 09:00'da yayınlanan Çizgi Film Kuşağı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

26 Haziran 2022 Pazar günü saat 08:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programı yayını başlayacaktır.