Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir, 18 Haziran 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programını saat 08:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Aşk, sağlık, para, kariyer. 29 haziran’da beklenen yengeç burcundaki ay tutulması burçları nasıl etkileyecek? Astrolog Zeynep Turan anlatıyor. Kadınlar yasal haklarını nasıl koruyabilir? Aile konutu şerhi nedir? Anlaşmalı ve çekişmeli boşanmada neler yaşanır? Nafaka nasıl alınır? Velayet verilme şartları nelerdir? Avukat Hazal Karaoğlan anlatıyor.

Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir, Star TV'de yayınlanan ve 18 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 07:00'de başlayan İki Aile isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programının yayını, 09:00'da yayınlanan Ayrıcalıklı Rotalar isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

18 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 08:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Nefise Karatay ile Hayat Güzeldir programı yayını başlayacaktır.