Ne Sen Beni Unut

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ne Sen Beni Unut, 13 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Ne Sen Beni Unut programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cennet ve Kemal birbirini çok sevmektedir. Fakat bu sevgiye hiç beklemedikleri bir olayla gölge düşer. Köyün zengin delikanlılarından Hüseyin bir gün Kemal’in dilsiz olan kardeşi Gülcan'ı eski bir kilisede sıkıştırıp, tecavüz etmeye kalkışır. Olanlara istemeden şahit olan Cennet ise duruma müdahale eder ve Gülcan’ı kurtarır. Kendisine engel olan Cennet’i görür görmez aşık olan Hüseyin bu kez Cennetin peşine düşer. Cennet’i elde etmek için her yolu deneyen Hüseyin Cennet’e karşı Gülcan’ı kullanır ve kızı kaçırır. Sevgilisi ve sevgilisinin kardeşinin hayatını kurtarmak arasında seçim yapmak zorunda kalan Cennet olanları Kemal'e anlatamaz ve Gülcan’ı kurtarmak için Hüseyin’in evlilik teklifini kabul etmek zorunda kalır.

Ne Sen Beni Unut, Kanal 7'de yayınlanan ve 13 Haziran 2021 Pazar günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Ne Sen Beni Unut programının yayını, 09:50'de yayınlanan Muhabbet Kapısı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

13 Haziran 2021 Pazar günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Ne Sen Beni Unut filmi yayını başlayacaktır.