Ne Kadar Gerçek?

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Ne Kadar Gerçek?, 11 Haziran 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Ne Kadar Gerçek? programını saat 06:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nat Geo’nun ünlü sunucusu mühendis Tim Shaw ve dublör Johnny Riche, tüm dünyada internette çok izlenmiş videoları yeniden canlandırıyor. Görevleri, bu inanılmaz kahramanlık örneği olan videoların gerçek mi yoksa sahte mi olduklarını açığa çıkarmak. Yangın söndürücü sürmekten, suda koşmaya kadar denemedikleri video yok. Tim canlandırmaların arkasındaki bilimi açıklarken, Johnny denek olarak bilimi pratikte test ediyor. Beraber bu videoların gerçekliklerini test edecekler ve bu canlandırmayı bir üst seviyeye taşıyarak daha büyüğünü, daha hızlısını ve daha iyisini yapmak için uğraşacaklar.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Ne Kadar Gerçek?, National Geographic'de yayınlanan ve 11 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 04:30'da başlayan Nazilerin Mega Yapıları isimli programdan sonra saat 06:00'da başlayacak.

Ne Kadar Gerçek? programının yayını, 08:15'te yayınlanan Ahmak Bilimi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

11 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 06:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Ne Kadar Gerçek? yaşam programı yayını başlayacaktır.