Nazilerin Karanlık Dünyası

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Nazilerin Karanlık Dünyası, 23 Nisan 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Nazilerin Karanlık Dünyası programını saat 16:10'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gün yüzüne çıkarılan yeni kanıtlar ve tanıkların daha önceden yayınlanmayan ifadeleri; Hitler, Nazi elitleri ve savaş dinamikleri ile ilgili pek çok spekülasyona son verecek gibi görünüyor. Çıkarımların bazıları sürprizlerle dolu, bazıları ise şok edici. Hepsinin ortak noktası ise tarihin efsanelerle örülü bir dönemine ışık tutuyor olması. Yeni bulgular üzerine yapılan titiz araştırmalar ve uzun analizler, Üçüncü Reich’ın ve elitlerinin olaylara nasıl dahil olduğu hakkında yepyeni bilgiler sunuyor. Yapım; elitlerin kişilikleri, eylemleri ve imgelerini aile geçmişi ve yaşadıkları dönem kapsamında değerlendiriyor. Üçüncü Reich’ı daha önce olmadığı kadar farklı bir gözle izleyecek, bildiğinizi düşündüğünüz olaylar ve kişiler hakkında ilgi çekici sonuçlara ulaşacaksınız.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Nazilerin Karanlık Dünyası, National Geographic'de yayınlanan ve 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 13:25'te başlayan Olağanüstü Hurda Arabalar isimli programdan sonra saat 16:10'da başlayacak.

Nazilerin Karanlık Dünyası programının yayını, 18:00'de yayınlanan Uçak Kazası Raporu isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 16:10'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Nazilerin Karanlık Dünyası yaşam programı yayını başlayacaktır.