Nazilerin Gizli Dünyası: Büyük Güç

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Nazilerin Gizli Dünyası: Büyük Güç, 11 Nisan 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Nazilerin Gizli Dünyası: Büyük Güç programını saat 08:15'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

2. Dünya Savaşı sırasında, kendilerini saf ırk olarak kabul eden bir ordu, Avrupa çevresinde bir terör kampanyası yürütür. Bu sırada, saçtıkları vahşetin Almanya'yı korumak ve Hitler'e sonsuz sadakatlerini kanıtlamak gibi asil sebebleri olduğunu düşünüyorlardı.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Nazilerin Gizli Dünyası: Büyük Güç, National Geographic'de yayınlanan ve 11 Nisan 2022 Pazartesi günü saat 06:45'te başlayan İkinci Dünya Savaşı: Halkın Savaşı isimli programdan sonra saat 08:15'te başlayacak.

Nazilerin Gizli Dünyası: Büyük Güç programının yayını, 09:00'da yayınlanan Normandiya Kayıpları isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

11 Nisan 2022 Pazartesi günü saat 08:15'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Nazilerin Gizli Dünyası: Büyük Güç yaşam programı yayını başlayacaktır.