Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu, 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu programını saat 10:30'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Günün birinde bir profesör birbirinden farklı güçlere sahip üç tane çok akıllı oyuncak yapar. Bunlar Nane, Limon ve Biber'dir. Üç oyuncağın da birbirinden farklı ve doğaüstü yetenekleri vardır. Ancak günün birinde Nane'nin zaman makinesi özelliği bozulur ve Profesör'le Biber zamanın içinde kaybolurlar. Onları kurtarıp günümüze geri getirmek Nane ve Limon'un ellerindedir. Nane ile Limon'un güçleri tükenip, sonsuza dek kapanmadan önce onları kurtarabilmek için yardım almaları şarttır.

Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu, TRT 1'de yayınlanan ve 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 09:45'te başlayan Bu Toprağın Sesi isimli programdan sonra saat 10:30'da başlayacak.

Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu programının yayını, 12:20'de yayınlanan Seni Kalbime Sakladım isimli program başlayana kadar devam edecek.

16 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 10:30'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu filmi yayını başlayacaktır.