Müzede Bir Gece

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Müzede Bir Gece, 16 Ağustos 2022 Salı günü ekrana geliyor. Müzede Bir Gece programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Larry Daley, oğlunu göremeyecek duruma geldiğini fark edince gerçek bir iş arayışına girer. Rüyalarındaki büyük hayalin bir gün onu bulacağından emindir. İşindeki ilk gecesinde büyükçe bir el feneri ve aşırı kullanılmaktan yıpranmış bir kullanım klavuzu ile koskaca müzede tek başına kalır. Larry bütün şaşkınlığı ile koskoca müzedeki tüm yaratıkların teker teker canlanmasına şahit olacaktır. Dünya tarihinin en korkunç yaratığı T-Rex, Hun İmparatoru Atilla, kaplanlar, maymunlar teker teker koridorlarda dolaşmaya başlayacaktır. Tarihin sayfaları içinden çıkan yüzlerce karakterin içinde yalnızca Teddy Roosevelt ona bu kaosun sebebini ve çözümleme yolunu gösterecektir. Tekrar işini kaybetmekten ve bu yüzden oğlu Nick'i görememekten korkan Larry, müzeyi zarar görmeden korumaya ve işine devam etmeye karar verecektir.

Müzede Bir Gece, Star TV'de yayınlanan ve 16 Ağustos 2022 Salı günü saat 18:45'te başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Müzede Bir Gece programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

16 Ağustos 2022 Salı günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Müzede Bir Gece filmi yayını başlayacaktır.

Star TV (16.08.2022)
04:30
07:00
12:45
18:45