Mutluluk

teve2'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Mutluluk, 19 Haziran 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Mutluluk programını saat 09:15'te teve2'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece teve2 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

17 yaşındaki Meryem, perişan ve baygın halde, bir göl kenarında bulunur. Doğuda bir köyde yaşayan ailesi kızlarının bir namussuzluk yaptığını düşünerek töre gereği öldürülmesine karar verir. Onu, öldürme görevi ise yakın akrabası Cemal’e verilir. Tanınmış bir sosyoloji profesörü olan İrfan Kurudal ise, yaşadığı derin kimlik bunalımının da etkisiyle İstanbul’daki hayatını geride bırakıp, yelkenli teknesiyle denize açılır. Çıktıkları ölüm yolculuğunda, Meryem ve Cemal’in yolları, Profesör İrfan Kurudal’la beklenmedik şekilde kesişir.

Mutluluk, teve2'de yayınlanan ve 19 Haziran 2022 Pazar günü saat 07:15'te başlayan Tatlı İntikam isimli programdan sonra saat 09:15'te başlayacak.

Mutluluk programının yayını, 11:15'te yayınlanan Nursel'le Evin Tadı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

19 Haziran 2022 Pazar günü saat 09:15'te teve2'de hangi program yayınlanacak?

Mutluluk filmi yayını başlayacaktır.