Müge ile TV Dergisi

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Müge ile TV Dergisi, 9 Mart 2024 Cumartesi günü ekrana geliyor. Müge ile TV Dergisi programını saat 10:30'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Müge Boz ile TV Dergisi, eğlenceli konularıyla, sanattan sağlığa, keyifli röportajlardan ilginç haber başlıklarına kadar dopdolu bir içerikle ekranlara geliyor. Bu hafta ekrana gelecek ilk bölümde, şu konular ele alınacak: Göz hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Nevbahar Tamçelik, görme kaybına kadar gidebilen sinsi hastalık glokom'u detaylarıyla anlatacak. Ünlü modacı Hakan Akkaya ile özel bir röportaj ile ekranlara gelecek. Şef Özge Şahin, atıksız yumurtalı kızarmış pilav tarifini paylaşacak. Yan Oda dizisinin oyuncuları Şevval Sam ve Caner Cindoruk, setten keyifli bir söyleşi ile izleyicilerle buluşacak.

Müge ile TV Dergisi, Star TV'de yayınlanan ve 9 Mart 2024 Cumartesi günü saat 10:20'de başlayan Dizi isimli programdan sonra saat 10:30'da başlayacak.

Müge ile TV Dergisi programının yayını, 12:00'de yayınlanan Dizi isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

9 Mart 2024 Cumartesi günü saat 10:30'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Müge ile TV Dergisi yaşam programı yayını başlayacaktır.