Mısır'ın Kayıp Hazinelerinin Peşinde: Dört Kraliçe

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Mısır'ın Kayıp Hazinelerinin Peşinde: Dört Kraliçe, 11 Şubat 2024 Pazar günü ekrana geliyor. Mısır'ın Kayıp Hazinelerinin Peşinde: Dört Kraliçe programını saat 05:40'ta National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Eski Mısır hanedanlarından tanıdığımız hükümdarların şaşırtıcı bir kısmı kadındı. Bazıları kraliçe, bazıları ise kral ya da firavun olarak hüküm sürmüştür. İkisi bilinen isimlerdir - Nefertiti ve Kleopatra - ancak diğer ikisi daha az bilinir - Hatşepsut ve Nefertari. Hepsi de iktidara yükselme biçimleriyle dikkat çekiciydi ve genellikle erkeklerin egemen olduğu bir toprakta iz bıraktılar.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Mısır'ın Kayıp Hazinelerinin Peşinde: Dört Kraliçe, National Geographic'de yayınlanan ve 11 Şubat 2024 Pazar günü saat 03:50'de başlayan Deha: Martin Luther King, Jr ve Malcolm X isimli programdan sonra saat 05:40'ta başlayacak.

Mısır'ın Kayıp Hazinelerinin Peşinde: Dört Kraliçe programının yayını, 06:00'da yayınlanan Gökyüzünden Avrupa isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

11 Şubat 2024 Pazar günü saat 05:40'ta National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Mısır'ın Kayıp Hazinelerinin Peşinde: Dört Kraliçe yaşam programı yayını başlayacaktır.