Mesnevi'den Hikayeler

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Mesnevi'den Hikayeler, 23 Nisan 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Mesnevi'den Hikayeler programını saat 06:15'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mesnevi'den Hikayeler programında; Hz. Mevlana'nın Mesnevisinden hikayeler, şiirlerinden en güzel mısralar; Bahadır Yenişehirlioğlu'nun yorumuyla ekranlara geliyor. Mesnevi'den Hikayeler ilmi derinliği, fikirleri ve ışığı ile geçmişte bu toprakları, günümüzde ise tüm dünyayı aydınlatan Mevlana’yı, günümüz insanına, gençlere, dünya toplumlarına ve gelecek kuşaklara aktarmayı amaçlıyor.

Mesnevi'den Hikayeler, TRT 1'de yayınlanan ve 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 04:45'te başlayan Kur'an-ı Kerim Hatm-i Şerif isimli programdan sonra saat 06:15'te başlayacak.

Mesnevi'den Hikayeler programının yayını, 06:50'de yayınlanan Kuşlarla Yolculuk isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 06:15'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Mesnevi'den Hikayeler yaşam programı yayını başlayacaktır.