Meltem Demir ile Hanımeli

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Meltem Demir ile Hanımeli, 18 Mart 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Meltem Demir ile Hanımeli programını saat 09:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hanımların dokunuşlarıyla güzelleşen ve değişen işletmelerin hikayelerinin anlatıldığı Meltem Demir ile Hanımeli programı, hafta sonu gündüz kuşağında izleyicilerle buluşuyor. Birbirinden lezzetli tarifleriyle konukları ağırlayan program, geleneksel tatlardan dünya mutfağına eşsiz lezzetler, renkli konuklarla keyifli sohbetler eşliğinde ekranlara renk katıyor. Kadınların dokunuşuyla sıfırdan zirveye çıkan işletmelerin mucizevi hikayelerinin anlatıldığı Meltem Demir ile Hanımeli programında hayata dair her şeyi bulmak mümkün.

Meltem Demir ile Hanımeli, Star TV'de yayınlanan ve 18 Mart 2023 Cumartesi günü saat 08:45'te başlayan İdil Yazar İle Keyifli Tarifler isimli programdan sonra saat 09:00'da başlayacak.

Meltem Demir ile Hanımeli programının yayını, 10:00'da yayınlanan Burcu ile Hafta Sonu isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

18 Mart 2023 Cumartesi günü saat 09:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Meltem Demir ile Hanımeli yaşam programı yayını başlayacaktır.