Mehmed: Fetihler Sultanı

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı, 6 Mart 2024 Çarşamba günü ekrana geliyor. Mehmed: Fetihler Sultanı programını saat 00:30'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tahtı babası Murad'a bırakan Mehmed, Saruhan'a döner. Burada hem ahalinin hem de ahilerin sorunlarıyla ilgilenir. En önemli meselelerden biri korsanların ticarete mani olmasıdır. Mehmed bu meseleyi çözerek yalnızca halkın isteğini yerine getirmeyecek, kendisi ile ilgili bir düğümü de çözecektir. Venedikliler, Murad'a Mehmed'i şikayet etmiş, ticaretlerine halel getirdiğini belirtmişlerdir. Bununla birlikte Çandarlı da Sultan Murad'a Mehmed ile ilgili önemli deliller sunmuştur. Sultan Murad, Mehmed'in hesap vermesi için tez huzuruna çağrılmasını ister.

Mehmed: Fetihler Sultanı, TRT 1'de yayınlanan ve 6 Mart 2024 Çarşamba günü saat 00:15'te başlayan Dizi isimli programdan sonra saat 00:30'da başlayacak.

Mehmed: Fetihler Sultanı programının yayını, 02:05'te yayınlanan Diriliş Ertuğrul isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

6 Mart 2024 Çarşamba günü saat 00:30'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi yayını başlayacaktır.