Mega Yapılar Louvre Abu Dhabi

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Mega Yapılar Louvre Abu Dhabi, 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Mega Yapılar Louvre Abu Dhabi programını saat 17:05'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Basra Körfezi kıyılarında yüzen Louvre Abu Dhabi. Ünlü mimar Jean Nouvel tarafından Arap esintileriyle tasarlanan müze, Paris Louvre müzesiyle iş birliği yapılarak 400'den fazla esere ev sahipliği yapmak amacıyla inşa edildi. Louvre Abu Dhabi eşsiz tasarımıyla yenilikçi bir mimari parça ve başlı başına bir sanat eseridir.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Mega Yapılar Louvre Abu Dhabi, National Geographic'de yayınlanan ve 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 16:10'da başlayan Uçak Kazası Raporu isimli programdan sonra saat 17:05'te başlayacak.

Mega Yapılar Louvre Abu Dhabi programının yayını, 18:00'de yayınlanan Yıldızlarla Buluşma isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

4 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 17:05'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Mega Yapılar Louvre Abu Dhabi yaşam programı yayını başlayacaktır.