Medine

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Medine, 1 Temmuz 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Medine programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Medine, anne ve babasını Hac’daki bir trafik kazasında kaybeder ve yetim kalır. O günden sonra amcasının yanında kalmaya başlar. Ama yengesi rahatsız olduğundan Çocuk Esirgeme Kurumu’na verilir. Yalnız yaşayan Ahmet Dede ve Hatice Nine hac hasretiyle yanıp tutuşan iki dindar insandır. Ömürleri boyunca hiç çocukları olmayan yaşlı çift, hacdan döndükten sonra Medine’yi evlatlık olarak alırlar. Ahmet Dede ve Hatice Nine büyük bir sabır göstererek Medine’nin yüzünü güldürmeyi başarır ve onu annesi ile babasının öldüğü Medine’ye umreye götürmeye söz verirler. Medine bu duruma çok heyecanlanır. Fakat aniden hastalanır ve beyninde bir tümör olduğu anlaşılır.

Medine, Kanal 7'de yayınlanan ve 1 Temmuz 2022 Cuma günü saat 06:00'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Medine programının yayını, 09:50'de yayınlanan Cuma Sohbetleri isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

1 Temmuz 2022 Cuma günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Medine filmi yayını başlayacaktır.