Maymunlar Cehennemi Başlangıç

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Maymunlar Cehennemi Başlangıç, 22 Nisan 2024 Pazartesi günü ekrana geliyor. Maymunlar Cehennemi Başlangıç programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bilim adamı Will Rodman, alzheimer hastalarını iyileştirmek için yeni bir tedavi yöntemi üzerinde çalışmaktadır. Ürettiği ilacı bir maymun üzerinde test eder ve işe yaradığını görür. Ancak aniden vahşileşen maymun, ilacın yan etkisi altında olduğu düşünülerek öldürülür. Will, olayın hemen ardından maymunun doğurduğunu ve yavrusunu korumak içgüdüsü ile saldırganlaştığını anlar. Adını Sezar koyduğu yavru maymunu evine götürerek ona bakmaya başlar. Fakat ileride Sezar’ın maymunlar arasında büyük bir ayaklanma başlatarak dünyayı sonsuza dek değiştireceği aklıdan bile geçmemektedir.

Maymunlar Cehennemi Başlangıç, Kanal D'de yayınlanan ve 22 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Maymunlar Cehennemi Başlangıç programının yayını, 20:00'da yayınlanan İnci Taneleri isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

22 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Maymunlar Cehennemi Başlangıç filmi yayını başlayacaktır.