Mandıra Filozofu: İstanbul

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Mandıra Filozofu: İstanbul, 30 Mayıs 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Mandıra Filozofu: İstanbul programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bodrum’un Çökertme köyünde, kendi halinde, mütevazi bir yaşam sürdüren, tüm dünyevi hırslardan arınmış bir şekilde 'bir lokma bir hırka' düsturuna da sadık yaşayan sempatik kahramanımız Mustafali; bu filmle birlikte her geçen gün daha da büyüyen İstanbul şehri üzerinden, modern dünyanın karşısına çıkarak hesaplaşıyor. Yıllar önce kendisini ve annesini terk eden babasının hastalığı nedeniyle büyük şehre gelmek zorunda kalan Mustafali, metropol insanının da ezberlerini bozmakta gecikmiyor.

Mandıra Filozofu: İstanbul, Kanal D'de yayınlanan ve 30 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Mandıra Filozofu: İstanbul programının yayını, 22:15'te yayınlanan Sadakatsiz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

30 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Mandıra Filozofu: İstanbul filmi yayını başlayacaktır.