Mahrem

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Mahrem, 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Mahrem programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mahrem belgeselinde TSK’ya sızan FETÖ’cü subaylar ele alınırken; ortalama bireyin nasıl soğukkanlı bir katile, ahlaki kaidelerden sıyrılmış bir fedaiye ve bir casusluk şebekesinin kullanışlı piyonuna dönüşme hikâyesi aktarılıyor. FETÖ’nün, antidemokratik yönetimlerin mütedeyyin kitlelere yönelik baskıcı uygulamalarını da kullanarak kutsal değerleri nasıl istismar ettiğini, insanların duygularını nasıl sömürdüğünü, ihanete meşruiyet kazandırma amacıyla geliştirdiği yöntemleri, söylemleri ve tavırları da ilk kez tüm çıplaklığıyla “Mahrem” belgeseli ortaya koyuyor.

Mahrem, TRT 1'de yayınlanan ve 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 19:55'te başlayan Doğrusu Ne? isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Mahrem programının yayını, 23:15'te yayınlanan Dünya Hali isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

2 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Mahrem programı yayını başlayacaktır.