Mahkum

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Mahkum, 22 Ekim 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Mahkum programını saat 16:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yaşadığı travmanın etkisiyle geçici hafıza kaybı yaşayan Fırat, artık geri dönülemez bir yolun içine girer. Çok kısa sürede kaybedeceği hafızası üzerinde büyük bir baskı yaratır. Barış’ı ve mahkumları yakalamanın yanında, artık kızı ve sevdikleriyle de mutlak sona doğru hazırlanmak zorundadır. Bir yandan kızı için anılar biriktirmeye çalışırken bir yandan da Barışlar’a giden bir hamlenin hazırlığı içindedir. Diğer yandan Fırat’ın baskısından Sasha sayesinde kurtulan Barış, bu zamana kadar istediği en büyük hayalini gerçekleştirir. Büge ve Can, onunla birlikte yer altındadır. Yol arkadaşlarının yanında, Büge ve Can’la birlikte yeniden aile olabilmenin planlarını kurar.

Mahkum, FOX'de yayınlanan ve 22 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 14:30'da başlayan Yasak Elma isimli programdan sonra saat 16:30'da başlayacak.

Mahkum programının yayını, 19:00'da yayınlanan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

22 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 16:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Mahkum dizisi yayını başlayacaktır.