Mahkum

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Mahkum, 1 Haziran 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Mahkum programını saat 22:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Büge’nin Savcı’yla anlaşmasıyla yıkılan Barış, içine düştüğü durumdan sonra gözünü karartır. Her şeyin aleyhine döndüğü bu anda, tüm ülkeyi ayağa kaldıracak çok büyük bir eyleme girişir. Artık kaçıp gitmekten başka amaçları da vardır. Yaptığı Büge hamlesiyle Barış’ın damarına basan Fırat, ona karşı başlattığı yıpratma sürecine devam eder. Canı yanan Barış’ın hataya sürükleneceğini iyi bildiğinden, tüm stratejisini bunun üzerine kurar. Barış’ın yaptığı büyük eylemle birlikte, üstlerine ve etrafına da ne kadar tehlikeli bir adamla karşı karşıya olduğunu kanıtlamıştır. Fırat, daha fazla insanın canı yanmadan bu savaşı bitirebilecek midir?

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Mahkum, FOX'de yayınlanan ve 1 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 20:00'da başlayan İlişki Doktoru isimli programdan sonra saat 22:15'te başlayacak.

Mahkum programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

1 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 22:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Mahkum dizisi yayını başlayacaktır.