Mahkum

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Mahkum, 17 Ocak 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Mahkum programını saat 11:20'de FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ali'den duyduklarından sonra ölümün kıyısından dönen Fırat’ın mücadelesi yeniden başlar. Bu esrarengiz çocuğun söyleyecekleri tüm karanlık sırları aydınlatacaktır. Fakat Ali tahliye edilmek üzeredir. Onu dışarıda arama görevi Cemre’ye düşer. Adli tıptaki imza meselesini çözen Barış ise Ferda’nın hayatında Savaş rolünü oynamaya devam eder. Öte tarafta Ali’nin tahliye edildiğini öğrenip harekete geçer. Savcı ile ilişkilerini çözmek adına Ali’ye ulaşmaları gerekmektedir. Bir yanda Cemre, diğer yanda Sasha kilidi çözecek olan Ali’yi köşe bucak aramaya koyulurlar.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Mahkum, FOX'de yayınlanan ve 17 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 11:15'te başlayan Ekonomi Arası isimli programdan sonra saat 11:20'de başlayacak.

Mahkum programının yayını, 14:00'te yayınlanan Benden Söylemesi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

17 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 11:20'de FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Mahkum dizisi yayını başlayacaktır.