Mağarada

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Mağarada, 27 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Mağarada programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Roma İmparatorluğunda yaşanan olayda, üç Romalı; Numa, Maro ve Linus çıktıkları yolculukta yağmur sebebiyle bir mağaraya sığınırlar. Girdikleri mağara içinde buldukları küpten çıkan altınları paylaşmada anlaşmazlığa düşen üç Romalı, kıyasıya bir tartışmaya girer. Tam bu sırada yaşanan deprem sonrası altın dolu küp bir yarıktan aşağı düşer ve büyük bir kaya kütlesi de mağaranın ağzını tamamen kapatır. Kaya tarafından çıkışı kapanan mağarada mahsur kalan Romalılar, buradan kurtulmanın yollarını aramaya başlarlar. Kurtuluş için tüm yolları denerler, fakat çare olmaz. Bu sırada içlerinden biri son çare olarak dua etmeyi önerir. Üç Romalı sırayla yaptıkları bir iyiliği anarak dua edeceklerdir.

Mağarada, Kanal 7'de yayınlanan ve 27 Haziran 2021 Pazar günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Mağarada programının yayını, 09:50'de yayınlanan Muhabbet Kapısı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

27 Haziran 2021 Pazar günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Mağarada filmi yayını başlayacaktır.