Macera Avcıları Güney Amerika'da

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Macera Avcıları Güney Amerika'da, 3 Temmuz 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Macera Avcıları Güney Amerika'da programını saat 13:00'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kahramanlar, Güney Amerika'nın yağmur ormanlarında yaşayan, soyu tükenmek üzere ve aşırı derecede nadir bir kelebeğinin peşinden Andes’e yolculuğa çıkarlar. Bu yeni maceralarında ise iki gruba ayrılmak zorunda kaldıkları gibi; timsahlar tarantulalar ve korkunç tehlikeler ile karşı karşıya kalırlar. Fakat atlattıkları tehlikelerden daha önemlisi, Güney Amerika yağmur ormanlarını yok etmeyi planlayan bir şebekeyi su yüzüne çıkartırlar.

Macera Avcıları Güney Amerika'da, Kanal D'de yayınlanan ve 3 Temmuz 2022 Pazar günü saat 09:45'te başlayan Magazin D Pazar isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Macera Avcıları Güney Amerika'da programının yayını, 15:00'te yayınlanan Seversin isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

3 Temmuz 2022 Pazar günü saat 13:00'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Macera Avcıları Güney Amerika'da filmi yayını başlayacaktır.