Kutsal Damacana 2: İtmen

teve2'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kutsal Damacana 2: İtmen, 27 Kasım 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Kutsal Damacana 2: İtmen programını saat 22:15'te teve2'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece teve2 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fikret, eski mesleği olan gemiciliğe dönmüş, tayfa olarak çalıştığı gemiyle uzak denizlere açılmıştır. Gemi Hint okyanusunda seyrederken Somalili korsanların saldırısına uğrarlar ve korsanlar gemiyi ele geçirir. Fikret, denize atlayıp kaçar. Ertesi gün baygın bir halde Hindistan sahilinde bir kumsalda karaya vurur. Birkaç Hintli köylü Fikret'i bulur ve onu tedavi etmek için yakınlardaki bir Budist tapınağına götürür. Aradan beş ay geçer, Fikret sağlığına kavuşur. Üstelik tapınakta eğitim gören Serkan adındaki bir Türkle tanışıp, arkadaş olur. Ferrarisini Satan Bilge tadındaki Serkan, Fikret'in karakterine ve hayata bakış biçimine hayran olmuştur. Disiplin gerektiren tapınak hayatına uyum sağlayamayan Fikret, baş rahiple tartışınca Serkan'la birlikte tapınaktan kovulur. Fikret ve Serkan Türkiye'ye geri döner.

Kutsal Damacana 2: İtmen, teve2'de yayınlanan ve 27 Kasım 2022 Pazar günü saat 19:45'te başlayan Zalim İstanbul isimli programdan sonra saat 22:15'te başlayacak.

Kutsal Damacana 2: İtmen programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

27 Kasım 2022 Pazar günü saat 22:15'te teve2'de hangi program yayınlanacak?

Kutsal Damacana 2: İtmen filmi yayını başlayacaktır.