Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 14 Mart 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 03:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Osman Bey uzun ve zorlu bir sürecin ardından nihayet Kayı obasındadır. Ezeli düşmanları Geyhatu ve Vezir Alemşah’ı ele geçirmek ilk hedefidir. Osman Bey hedefleri doğrultusunda nasıl bir strateji izleyecektir? Konur’dan şüphelenen Vezir Alemşah, Konur Alp’in Osman Bey’le olan ilişkisini ortaya çıkarır. Konur’u bekleyen büyük tehlike nedir? Osman Bey, Vezir Alemşah ve Geyhatu’yu yakalamak için büyük bir oyun kurar. Oyununun sonunda Vezir de Geyhatu da elindedir. Osman Bey, Vezir Alemşah’tan gizli ortağını öğrenebilecek mi? Osman Bey’in kendisine ihanet ettiğini düşünen ve Konya’dan kalkıp Kayı obasına gelen Selçuklu Sultanı Mesud için bardak taşmıştır artık. Osman Bey’den, Vezir Alemşah ve Geyhatu’yu kendisine vermesini ister. Osman Bey, “Gayrı açılsın o kör gözler. Aksın zalimlerin kanı” diyerek Sultan Mesud’la köprüleri atar.

Kuruluş Osman, atv'de yayınlanan ve 14 Mart 2022 Pazartesi günü saat 00:30'da başlayan Adı Sevgi isimli programdan sonra saat 03:20'de başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, 08:00'de yayınlanan Kahvaltı Haberleri isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

14 Mart 2022 Pazartesi günü saat 03:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.