Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 9 Aralık 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Madendeki patlamanın ardından tekfurlara esir düşen Boran Alp, Tekfur Nikola tarafından infaz edilmek üzereyken, Selçuklu Veziri Alemşah, Osman Bey’i kontrol altına almak hedefiyle Bitinya’ya geliyor. Yakalanan Turgut Bey ve Mari ise Osman Bey’in yardımına muhtaç. İnegöl’ün madenlerini ele geçiren Osman Bey’e tekfurların kurduğu tuzak sonucunda yaşanan patlama ortalığı karıştırır. Osman Bey mahsur kalan Alplerine ulaşmaya çalışırken, Boran Alp esir düşer. Peşlerindeki askerlerinden daha fazla kaçamayan Turgut Bey ve Mari ise Tekfur Nikola’ya yakalanır.

Kuruluş Osman, atv'de yayınlanan ve 9 Aralık 2021 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

9 Aralık 2021 Perşembe günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.