Kül Masalı

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kül Masalı, 28 Mart 2024 Perşembe günü ekrana geliyor. Kül Masalı programını saat 20:10'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Arat, İstanbul'un köklü, soyu saraya dayanan Giraylı ailesinin tek oğludur. İş için gittiği Bursa'da, orada yaşayan Özge Günay ile tanışır. Özge bir aşçıdır. Annesini babasını genç yaşta kaybetmiştir. Kardeşi Behiye ile yaşamaktadır. Özge ve Arat bambaşka kültürlerden gelmelerine, birbirlerine taban tabana zıt olmalarına rağmen aşık olurlar. Kısa süre içinde evlenirler. Çok mutlu olan çift, İstanbul'daki köşke geldiklerinde, Özge duvara çarpmış gibi olur. Arat'ın eski karısı Jale'nin hayaleti sanki yanı başlarındadır. Kayınvalidesi Neveser'in Özge'yi asla kabullenmemesi ve köşkteki gerilim de, Özge'yi içinden çıkılamaz bir girdaba sokacaktır.

Kül Masalı, TRT 1'de yayınlanan ve 28 Mart 2024 Perşembe günü saat 20:05'te başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:10'da başlayacak.

Kül Masalı programının yayını, 23:45'te yayınlanan Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

28 Mart 2024 Perşembe günü saat 20:10'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Kül Masalı dizisi yayını başlayacaktır.