Koyverdin Gittin Beni

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Koyverdin Gittin Beni, 22 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. Koyverdin Gittin Beni programını saat 16:05'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Axel Oğuz. Biraz Alman biraz da Türk. Münih'te yaşıyor. Müzik Yüksek Okulu son sınıfında okuyor. Baba tarafını hemen hemen hiç bilmiyor. Bildikleri, babası askerden sonra ana-babasını bırakıp Almanya'ya işçi olarak gelmiş. Geride kalanlarla küs. Axel Oğuz, arkadaşları ile İtalya'ya tatile gideceğini söylüyor ana ve babasına, atlıyor motosikletine ver elini Amasra. Dedesinin kayıkhanesini buluyor, tam karşısına kuruyor çadırını. Bir kaç gün karşıdan karşıya süzüyorlar birbirlerini. Axel Oğuz, torunu olduğunu söylemeden dedesi ile tanışacak, babası ile küslüklerinin gerçek sebebini öğrenecek, kabahatli kim karar verecek ve sebep ne olursa olsun babası ile dedesini barıştıracak.

Koyverdin Gittin Beni, TRT 1'de yayınlanan ve 22 Haziran 2021 Salı günü saat 12:50'de başlayan Kalk Gidelim isimli programdan sonra saat 16:05'te başlayacak.

Koyverdin Gittin Beni programının yayını, 19:00'da yayınlanan Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

22 Haziran 2021 Salı günü saat 16:05'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Koyverdin Gittin Beni filmi yayını başlayacaktır.