Köşeyi Dönen Adam

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Köşeyi Dönen Adam, 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Köşeyi Dönen Adam programını saat 02:15'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Adem'e Amerika’da ölen amcasından miras kaldığı haberi gelir. Sürekli itilip kakılan Adem’in bütün hayatı bu haberle değişir. Mahalle ve işyerindekiler mirastan pay almanın telaşıyla Adem’in peşinden koşmaya, bir dediğini iki etmemeye başlar. Sevdiği Şükran’la nişanı yapılır. Ancak Amerika’dan gelen miras koca bir sandık içinden çıkan bir eşektir. Duyulan hayal kırıklığı bu kez yerini kuşkulara ve eşeğin kerametli olduğu söylentilerine bırakır. Şimdi iş eşeğin kerametini çözmeye kalmıştır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Köşeyi Dönen Adam, Show TV'de yayınlanan ve 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 00:30'da başlayan Çiçek Abbas isimli programdan sonra saat 02:15'te başlayacak.

Köşeyi Dönen Adam programının yayını, 03:30'da yayınlanan Şef Kapımda isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

1 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 02:15'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Köşeyi Dönen Adam filmi yayını başlayacaktır.