Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 26 Haziran 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Konuştukça’nın bu bölümünde, şarkıcı ve oyuncu Sevinç Ağaşirinova sevilen şarkılarıyla programa neşe kattı. Nöroloji Uzmanı Dr. Oğuzhan Onultan, yaz aylarında yaşlı hastalar için yaşanan değişiklikleri sıraladı. Fizyoterapist Doğan Ergüne, omurga sağlığı hakkında önemli bilgiler verdi. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Duymaz, meme küçültme ameliyatı hakkında merak edilenleri anlattı ve son gelişmeler hakkında önemli bilgiler verdi.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 26 Haziran 2022 Pazar günü saat 07:00'de başlayan Küçük Ağa isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Pazar isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

26 Haziran 2022 Pazar günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.