Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 19 Haziran 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Konuştukça babalar gününde de çok renkli bir programla sizlerle. Konuştukça'da bu hafta, İş İnsanı Rümeysa Kutlu, ev dekorasyonu ve mutfak ürünlerindeki son yenilikleri anlattı. İş İnsanı ve Girişimci Hande Günseven Uluer, ayakkabı seçiminde dikkat edilmesi gereken noktaları sıraladı ve ayak sağlığı için ayakkabı seçiminin önemine değindi. Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Duymaz, meme protezi ve meme implant işlemleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 19 Haziran 2022 Pazar günü saat 07:00'de başlayan Küçük Ağa isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Pazar isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

19 Haziran 2022 Pazar günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.