Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 12 Haziran 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Konuştukça bu pazar yine birbirinden değerli konular ve konuklar ile evlerinize misafir oluyor. İş İnsanı Halil İbrahim Uludağ, yenilenebilir enerjinin önemini anlattı. Ortodonti Uzmanı Dr. Osman Öktem Aktürk, ortodonti tedavisindeki son gelişmeleri ve şeffaf plak tedavisinin hastalara sağladığı kolaylıkları anlattı. Yatırım Danışmanı Semih Sarıalioğlu, gayrimenkul yatırımında dikkat edilmesi gerekenler hakkında önemli bilgiler verdi.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 12 Haziran 2022 Pazar günü saat 07:00'de başlayan Sihirli Annem isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Pazar isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

12 Haziran 2022 Pazar günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.