Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 4 Haziran 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Konuştukça bu hafta, Güzellik Uzmanı ve Eğitmeni Betül Yılmaz, bölgesel incelme hakkında merak edilenleri anlattı. İş İnsanı Gülcan Zeybel, dermokozmetik ürünlerinde kalitenin öneminin altını çizdi. Çini Sanatçısı ve Eğitmeni Nazlı Pınar Yerin, çini sanatının detaylarını anlattı ve yeni başlayanlar için önerilerde bulundu. Embriyolog Dr. Elif Güler Ergin, tüp bebek tedavisi hakkında soruları yanıtladı ve tüp bebek tedavisinde laboratuvarın çok önemli olduğunu belirtti.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 4 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 07:00'de başlayan Sihirli Annem isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Cumartesi isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

4 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.