Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 15 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Konuştukça’nın bu bölümünde, Güzellik Uzmanı Eda Bayazıt, güzelliğe yönelik son trend uygulamaları anlattı. Bayazıt, kalıcı makyaj ve yaz aylarında cilt bakımı hakkında önemli bilgiler verdi. Eğitimci ve Yazar Dilek Cesur, teknoloji bağımlısı çocuklarla iletişimin püf noktalarını paylaştı. Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. İsmail Cem Korkmaz, endokrin cerrahisini ve son gelişmeleri anlattı. Troid, hashımato rahatsızlıkları hakkında da önemli noktalara değindi.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 15 Mayıs 2022 Pazar günü saat 06:45'te başlayan Yumurcak Veda isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Pazar isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

15 Mayıs 2022 Pazar günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.