Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 9 Nisan 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hakan Teymur, kök hücre destekli yüz gençleştirme yöntemlerine dair merak edilen soruları yanıtladı. Yatırım Danışmanı Farid Ahmad Garizadah, gayrimenkul piyasasındaki son gelişmeleri anlatarak yatırım yapacaklara çok özel tavsiyeler verdi. Cilt İçerik Uzmanları, Estetisyen Esra Deniz ve Kimyager Elya Düz, yaşlanma karşıtı etki oluşturacak uygulamalardaki yenilikleri anlattı. Şarkıcı Nihan Çelik, müzik hayatına dair sohbeti ve yeni single parçası ile stüdyoda keyifli dakikalar yaşattı.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 9 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 07:00'de başlayan Sihirli Annem isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Cumartesi isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

9 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.