Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 13 Mart 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde Ortodonti Uzmanı Dr. Sema Koyuncu, diş çapraşıklarının tedavisinde kullanılan şeffaf plaklar hakkında akıllara takılan soruları yanıtladı. Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Didem Trabulus, meme kanserinin sebepleri, teşhis ve tedavi yöntemlerini anlatarak meme kanserine karşı farkındalık oluşturacak uyarılarda bulundu. Genel Sanat Yönetmeni Serhat Turak, Türk ve Azerbaycanlı dansçıların tarihi olayları müzik ve dansla harmanlayarak sahneye taşıdıkları “Kardeşlik Destanı” müzikalinin detaylarını anlatarak muhteşem dans performansı sergiledi.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 13 Mart 2022 Pazar günü saat 07:00'de başlayan Sihirli Annem isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Pazar isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

13 Mart 2022 Pazar günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.